..noriza ishak..

.
RSS

rasa nk update blog balek~~

setelah aku meninggalkan blog ni untuk bbrapa bulan,akhirnya aku kembali sign in nk masuk blog nie..hehe..ini smua terjadi kerana aku sgt la cemuih mlm niee..aku xtau nk wat pa dah..pa g,update blog la..wlaupon sbnqnya aku xwat report PSM g..malas aku nk wat mlm nie..mlm esk la aku wat..haha


spnjg aku x update blog untuk masa yg lama nie,aku xda cita pa sgt pon..kalo ada cita pon,cita suam2 kuku ja..so,malas la nk cita..haha..ampa pon msti xmau dgqkan..haha

la nie aku dh last sem dok kt utem..insyaallah kalo PSM aku berjaya dgn cemerlangnyaa aku LI la sem dpan..blan 9 kot..xcemerlang pon xpa,janji luluih..haha..sbb sbjek PSM nie la yg paling aku tkot sem nie...haihh..pening pala pkiaq pasai nie..lg aku cita pasai PSM nie,lgi aku pening,haa..aku cita skit2 dh laa..stg skali ngn ampa pening gk..haha

ok la noh..cukup la takat nie..stg tulis pnjg2 pon bukan ada owg nk bca..haha..nnt kalo rajin aku update lg..kalo xrajin 2 3 bulan g bru aku update kot..haha..bye..:)





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Allah ;)

percayalah bahawa apa saja takdir Allah dlm hidup ini adalh terbaik untuk kita..
sentiasa lah berdoa kepadaNya..
sentiasa lah menghrap keredhaan Allah...
percayalah Allah sentiasa bersama kita..
i luv Allah..:)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

YA HAYYU YA QAYYUM..:)

Bacalah Ya Hayyu Ya Qayyum atau Ya Hayyul Qayyum, ia akan membantu anda dalam banyak perkara. Bacalah Ya Hayyu Ya Qayyum 1000 kali setiap hari selepas solat isyak, khasiatnya seperti berikut:

a) Orang akan mematuhi kata-kata anda dan mengikut perbuatan anda

b) Anda akan kaya dengan wang dan kebijaksanaan

c) Anda akan menjadi orang yang riang dan dapat mempengaruhi orang dengan keriangan anda. Ini tentu dapat membantu orang lain melupakan kesedihan mereka.

d) Perlindungan dari bencana-bencana seperti gempa bumi, banjir, kemalangan, terkandas ketika pelayaran di laut, Isteri terkandas, Anak-anak tidak menurut kata, ataupun masalah perniagaan atau kewangan dan sebagainya.

e) Di hindari dari ditipu, diperguna dan dielakkan dari musuh.

f) Di sukai orang

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

::miss my dear aida hashirah::


You made me laugh when I cried so hard
You gave me bracelets to cover my scars
You held me close when I was so cold
You offered a comforting hand to hold

You picked me up whenever I fell
You showed me heaven when I was blinded by hell
You answered my calls in the darkened night
You gave me the reasons to hold on and fight

You rescued me when I was drowning in pain
You placed me back on the right path again
You loved me forever and stayed by my side
You entered my heart as an angel to guide

You may not be with me so much anymore
But I know you will leave open a beckoning door
I miss you so much but I'll fight till the end
I love you so much my Bestest friend

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

petang jumaat..:)

kawan2,saya tersgt lah boring di ptg jmt nie..nk tgk movie,malas..nk tido,xngntok..nk stdy,lg la mlas..haha..so,saya hnya menghadap lptp niee..bukak fb,tgk owg dok post status..nk komen,xda idea!last2,bukak blog,cerita perasaan boring kt snie..haha..

kalo saya tgh boring skrg nie,kawan2 saya yg len mungkin tgh bertungkus lumus menjwb soklan netrider skrg nie..haha..gud luck yaa encik ahmad akmal,encik zaki n cik zue!jwb sokln elok2,kalo menang,open tble!..:)

dlm mood boring nie gak,saya asyik teringatkn midterm database isnin nie..oh!saya sgt tidak minat database...nk stdy pon,jenuh kena cri mood..arinie saya xmau cri mood stdy lg memandangkn saya bru ja selesai 1 mdterm pgi td..haha..cmna la nk bg jatuh hati dkat database nie?x menggoda saya lgsung..haha.

jam dh kui 5.12 ptg,nk wat pa lg niee..mndi laa..basuh bju...ilang gak boring..haha..bye..:)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ujung mggu...

assalamuaalaikum..

moning sume!cuti ujung mggu kali nie aku dok terperap dlm bilik jaa..sgt cemuih!dok menghadap lptp jaaa..xda idea nk p mana..lg pon,duit dah xda nk berjalan2...haha..so,mmg kena ikat kaki..

mggu lepas aku keja berjalan jaa,p PD laa,p MP laa..p karoke laa..dh kengkawan ajak,aku on jaa..bila g nk berjalan ngn depa nie..t cuti sem 4 bulan,ha,xbley berjalan cmnie dah..dok umh t,mak bukan bg sgt keluaq berjalan...haha..

"bley nk berjalan,tp kena beringat laaa..kita mai berhijrah kt melaka nie,bukan tok berjalan jaa.."nshat nie sgt bermkna buat aku!tq my dear fren,kerana mengingatkn ku..huhuh..mak pon daa bising2,asal tepon jaa,msti aku dok kt luaq..tp xpa,mak tau aku kuaq ngn sapa,rapat ngn sapa..mak pon dh kenai zue,ct sume tue...x la mrah sgt..hehe..cume kena beringat la nk p mana2 pon..

pgi ahad cmnie ,daa slasai mndi pa sume,kpala aku lak pening...cnfrm angin masok pala nie..berat ja rasa..huhu..dok layan lagu2 kt carta era..roomate lak xda..sgt sunyi umh nie!tu yg menyebabkn aku sgt cemuih!kalo ada teman nk menyembang,ok gak kan..tp nk wat cmna,kena pham laa..roomate aku dh berkahwin..time ujong mggu nie,masa tuk balek umh suami dia laa..huhu...so sweet laa depa nie!

orait..dh xtau nk taip paaa..idea kering dah..tke cre sume!have a nice day!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

noriza ishak...

hallooo..2 3 arinie aku slalu la jgk dok wat application kt fb tue..application pasai tarikh lahir,bulan lahir,kasih syg...main ngn boring,sume aku try laa..ntah btoi ke dak ntah application tue,xleh prcya 100%..tp kalo tgk jwpn dr sume application tue,ada jgk btoi pasai dri aku nie..haha..g pon,yg wat kajian nie,bukan calang2 owg,dr.fazilah kamsah tuee..so,mmg ada btoi laa..tp nk percaya 100% tue jgn laa..yg penting hati kita sndri tau cmna kita nie sbnqnya..nie la jawapn2 application tue..


nie bulan kelahiranku dlm islam...~~sya'aban~~

...tanggal 3 April 1989...


tang kasih syg nie,mmg bnyk btoi..hampir ke semua..haha..

nie je laa 3 bnda yg aku dok try kt fb tuee..mmg ada kena gak kajian2 nie pasal diri aku..tp kita jgn taksub sgt..perbetulkn mana yg lemah,tingkatkan amalan..cewaaahhhh...haha..

orait...byee..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS